Regular Schedule		
1st/5th	8:00-9:25	
HR	9:30-9:45	
2nd/6th	9:50-11:15	
3rd/7th	11:20-1:20	
4th/8th	1:25-2:50	

- Classes are 85 minutes.
- ❖ Advisory/Homeroom is 15 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 30 minutes

Late Start Schedule		
1st/5th	9:00-10:10	
HR	10:15-10:30	
2nd/6th	10:35-11:45	
3rd/7th	11:50-1:35	
4th/8th	1:40-2:50	

- Classes are 70 minutes.
- Advisory/Homeroom is 15 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 25 minutes.
 - 3rd/7th are 65 minutes for A and C Lunch Students.
 - B Lunch Students have 70 minutes.

House Day Schedule		
House Period	8:00-8:55	
1st/5th	9:00-10:10	
HR	10:15-10:30	
2nd/6th	10:35-11:45	
3rd/7th	11:50-1:35	
4th/8th	1:40-2:50	

- Classes are 70 minutes.
- Advisory/Homeroom is 15 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 25 minutes.
 - 3rd/7th are 65 minutes for A and C Lunch Students.
 - B Lunch Students have 70 minutes.

Liturgy Schedule	
1st/5th	8:00-9:00
HR	9:05-9:15
Mass	9:20-10:50
2nd/6th	11:00-12:00
3rd/7th	12:05-1:45
4th/8th	1:50-2:50

- Classes are 60 minutes.
- Mass is 90 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 25 minutes
 - 3rd/7th are 70 minutes for A and C Lunch students
 - B lunch students have 65 minutes for 3rd/7th

AM Assembly Schedule		
1st/5th	t/5th 8:00-9:10	
HR	9:15-9:25	
Assembly	9:30-10:30	
2nd/6th	10:40-11:50	
3rd/7th	11:55-1:35	
4th/8th	1:40-2:50	

- Classes are 70 minutes.
- Advisory/Homeroom is 10 minutes.
- 1 Hour assembly between Advisory/Homeroom and 2nd/6th Hour
- Passing periods are 5 minutes.
- ❖ All lunches are 25 minutes.
 - 3rd/7th are 65 minutes for A and C Lunch Students.
 - > B Lunch Students have 70 minutes.

PM Assembly Schedule		
1st/5th	8:00-9:00	
HR	9:05-9:20	
2nd/6th	9:25-10:25	
3rd/7th	10:30-12:15	
4th/8th	12:20-1:20	
HR	1:25-1:30	
Assembly	1:40-2:50	

- Classes are 70 minutes.
- Advisory/Homeroom is 10 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 25 minutes.
 - 3rd/7th are 65 minutes for A and C Lunch Students.
 - > B Lunch Students have 70 minutes.
- There is an additional homeroom/advisory after 4th/8th hour to prepare for the assembly
- There is a 70 minutes assembly at the end of the school day.

Meeting Schedule	
1st/5th	8:00-9:10
HR	9:15-9:30
2nd/6th	9:35-10:45
3rd/7th	10:50-12:35
4th/8th	12:40-1:50

*	Classes a	are 70	minutes
**	Classes	aicide	HIIIHULGS.

- Advisory/Homeroom is 15 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- All lunches are 25 minutes
 - ➤ A and C lunch Students have 65 Minutes for 3rd/7th Hour
 - > B lunch Students have 70 minutes
- Students are dismissed at 1:50

Half Day Schedule		
1st/5th	8:00-9:00	
HR	9:10-9:20	
2nd/6th	9:25-10:25	
3rd/7th	10:30-11:30	
4th/8th	11:35-12:35	

- Classes are 1 hour.
- Advisory/Homeroom is 15 minutes.
- Passing periods are 5 minutes.
- There is no lunch service, so all students and teachers have 3rd/7th hour at the same time.